Registratie vaccinaties – Huisartsenpraktijk Grubbenvorst – Grubbenvorst
Kloosterstraat 13 5971BB Grubbenvorst Tel: 0773661270 0773661281 Spoed toets 1
Header afbeelding

Terug naar overzicht

Registratie vaccinaties

Door de berichtgeving in de media worden op dit moment huisartsenpraktijken veelvuldig gebeld met vragen over de registratie van vaccinaties die door de huisartsen zijn gedaan. Wie bij de huisarts is gevaccineerd, kan via https://mijn.rivm.nl zien of de registratie is gelukt. Wij vragen u vriendelijk om eerst zelf te controleren of uw vaccinatie al geregistreerd is.

Als uw vaccinatie nog niet geregistreerd is én uw vaccinatie is langer dan 3 weken geleden gezet, dan mag u bij voorkeur per e-mail, contact opnemen met de praktijk. In deze e-mail vermeldt u dan: op welke datum u bent gevaccineerd, met welk vaccin en welk batchnummer (stickertje op uw kaartje). Geef aan of u toestemming heeft gegeven voor registratie van uw vaccin en zo niet, of u dat nu alsnog wil geven. De praktijken kunnen hiermee dan aan de slag.

Helaas kunnen we niet alle registratieproblemen oplossen, deels door problemen in het ICT-systeem van de huisartsen, deels door registratieproblemen bij het RIVM. Wij vragen dan ook uw geduld, wij doen ons uiterste best!

Voor al uw andere vragen met betrekking tot vaccinaties, of als u gevaccineerd bent door een andere instelling dan de huisarts (GGD of ziekenhuis), verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om hierover NIET de praktijk te bellen. U kunt contact opnemen met het publieksnummer van het ministerie van VWS via 0800-1351. Dit helpt ons om de telefoon beschikbaar te houden voor de gebruikelijke patiëntenzorg.

Publicatiedatum: 22-07-2021